Wie is Koos Min?

Geboren in 1949 en elektrotechniek gestudeerd in Delft aan de Technische Universiteit. Hoewel mijn achtergrond van technische aard is, is toch de rode draad in mijn leven altijd “kennisoverdracht” geweest. Jarenlang ben ik als (wiskunde)leraar en auteur van een aantal boeken in het onderwijs werkzaam geweest. Omdat ik ook de nodige ervaring in het bedrijfsleven wilde opdoen, heb ik tevens in diverse leidinggevende functies in loondienst gewerkt. Daarna was ik een aantal jaren directeur van een groot taleninstituut. En hoewel ik altijd veel plezier heb beleefd aan de dingen die ik deed, had ik toch een ultieme wens: een eigen onderneming! Eigen baas en niet afhankelijk van anderen zijn…………… In 2003 besloot ik daarom mijn carrière een drastisch wending te geven en heb ik met behulp van een in dit document beschreven business model mijn droom waar kunnen maken. De persoonlijke ontwikkeling die ik hierbij de afgelopen 15 jaar heb mogen ervaren, is enorm. Nu leer ik anderen om op dezelfde risicoloze wijze hun eigen bedrijf op te zetten. Het is mijn passie om andere mensen te helpen om HUN wensen realiteit te laten worden! Op deze website wordt beschreven hoe dit business model in elkaar steekt en waarom ik er voor gekozen heb om samen te werken met het bedrijf Forever. Ongetwijfeld zullen bij het lezen hiervan de nodige vragen bij je opkomen. Aarzel dan ook niet om contact met me op te nemen om hier antwoorden op te krijgen. Veel leesplezier en graag tot ziens!