Als je iemand helpt de heuvel op te komen

kom je vanzelf ook aan de top

Koos Min

Start met je eigen business

De belangrijkste vaardigheid bij het hanteren van het beschreven business model is training & coaching. Het begeleiden en daar waar nodig anderen helpen om zijn of haar onderneming op te zetten. Vaak is het angst (voor afwijzing) of een laag zelfbeeld wat mensen tegenhoudt om “succesvol” te worden.

Daarom is deze werkwijze uitermate geschikt voor trainers en coaches die hun praktijk uit willen breiden en of het daarnaast uit te oefenen. Veelal hebben deze mensen een probleem met acquisitie (“Hoe kom ik aan klanten?”) en het werken met “uurtje-factuurtje”, ofwel “geen klanten, geen inkomen”.
Samenwerking met Koos Min Marketing
Training door Koos Min

Het business model lost deze twee problemen op.
Het anderen leren van vaardigheden en hen helpen om hún doelen te bereiken geeft veel voldoening en is voor velen ook onderdeel van een levensinvulling.

Elkaar helpen en samen sterk, zijn de sleutelwoorden naar succes. Je staat er dus niet alleen voor. Door persoonlijke begeleiding, trainingen en workshops wordt de lesstof direct in de praktijk gebracht. Het is niet zo dat je eerst voor langere  tijd een opleidingstraject gaat volgen. De begeleiding van Koos Min Marketing is kosteloos.

Financiële zekerheid

Maak jij je weleens zorgen over je pensioen?

Gezien op tv

Koos Min Marketing was te zien bij LifestyleXperience op RTL4

Ons concept

Netwerkmarketing of aanbevelingsmarketing, wat is dat?

Drie-maanden-traject

Vanzelfsprekend word je zelf intensief begeleid bij een samenwerking met Koos Min Marketing. In de loop der jaren is een opleidingstraject ontwikkeld dat voldoende flexibiliteit biedt om zich aan jouw werkzaamheden aan te passen. Van te voren wordt samen met jou een plan van aanpak gemaakt.

Ook is een zogenoemd drie-maanden-traject ontwikkeld voor degenen die zich eerst willen oriënteren of dit bij hen past en daarna beslissen of ze dit uit willen bouwen naar een eigen onderneming. 

Koos Min Marketing